Livrare si retur

Livrare produselor

Livrarea produselor se face doar in mun. Galati, in 2-6 ore de la confirmarea comenzii, exclusiv zilele nelucratoare.

Livrarea produselor este gratuita, pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei.

Livrarea produselor cu valoare mai mica de 100 lei este 15 lei.

Produsele se livreaza cu factura.

Returul produselor

Produsele perisabile si/sau alimentare precum si cele personalizate nu se pot returna.

Toate produsele de pe site-ul https://florariagalati.ro care contin flori naturale sunt perisabile si/sau personalizate.

Coroanele funerare sunt produse personalizate.

Alte produse decat cele enumerate mai sus, care nu sunt perisabile si/sau alimentare, si/sau personalizate pot fi returnate pentru a fi schimbate sau pentru a primi contravaloarea lor(mai putin cheltuielile aferente returului) intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme de utilizare. Coletul in care vei returna produsul trebuie sa contina produsul si factura.

Daca produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Daca ai primit un alt produs decat cel comandat, trebuie sa ne comunici acest lucru cat mai repede (in maxim 24 de ore). Toate costurile implicate in inlocuirea produsului vor fi suportate de catre Floraria Bloom.

Daca produsul livrat nu este conform specificatiilor din oferta noastra, poti returna produsul pentru inlocuire sau rambursare. Este necesar sa ne contactezi inainte.

Daca doresti inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, vei plati diferenta, iar daca produsul nou are o valoare mai mica, vei primi in cont diferenta. Costurile pentru retur vor fi suportate de catre client.

Pentru returnarea produselor contacteaza-ne la numarul de telefon afisat pe site, pe chatul de pe site sau prin email la contact@florariagalati.ro

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de retur.